15/01/2023 17h

Vijećnica POU Buje

ulaz je slobodan

Pozivamo vas na edukaciju iz digitalnog marketinga koji će se održati 15. siječnja u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Bujama s početkom u 17 sati.

Digitalni marketing sve više postaje ključni faktor uspjeha za poslovanje u suvremenom svijetu. Kako bismo vam omogućili dublji uvid u strategije, alate i trendove koji oblikuju digitalni prostor, organiziramo edukaciju koja će vam pružiti konkretne korake i ideje kako efikasno koristiti digitalne kanale za promociju vašeg poslovanja.

Tijekom ovog interaktivnog događaja, saznat ćete što kaže stručnjakinja iz područja digitalnog marketinga, koja će sa vama podijeliti svoje znanje, iskustvo i praktične. Bit će prilike i za postavljanje pitanja, diskusiju i razmjenu ideja s drugim poduzetnicima.

 

O PREDAVAČU:

Lejla Rizvanović je po struci magistar ekonomije, a u naravi Client Sucess Manager koja kroz aktivnosti digitalnog marketinga potiče poduzeća da dosegnu maksimum u poslovanju. U svijet digitalnog marketinga ušla je gotovo slučajno, a od tada uspješno vodi agenciju iDigital preko deset godina. Oglašavanje je segment poslovanja u kojem se posebno dobro snalazi, te upravlja godišnjim budžetom za oglašavanje koji je veći od 3 mil €. Znatiželjna po prirodi stalno se usavršava, te osim što pohađa razne edukacije, sama organizira i vodi radionice i edukacije iz digitalnog marketinga i brendinga.