KONCERT

četvrtak  19.08.2021.

20h

Pored momjanskog kaštela

Momjan

ulaz je besplatan

S  T  I  L  L     L  I  F  E

(Barcelona / Barcellona)

 

Raskrižje putova. Niz životnih slučajnosti. Dokaz da je svako biće točno gdje bi trebao biti. Ovo je Still Life, originalni glazbeni projekt Joãoa i Margherite, sa sjedištem u Barceloni.

Naziv ovog projekta potječe od "mrtve prirode” koju koriste u svojoj glazbi: računala, pedale, kabeli, efekti, loop.

S tekstovima vezanim za prirodu i primordijalnim emocijama, njihov je cilj podijeliti poruku nade, doslovno sadržana u izrazu "Still Life": još uvijek postoji život.

Glazbeni projekt Still Life dobitnik je nagrade Andrea Parodi XIII (1. mjesto, nagrada za najbolju glazbu i interpretaciju, Međunarodna nagrada Bianca d'Aponte i Nagradu Mladih), polufinalist na međunarodnom natjecanju u songwritingu u Sjedinjenim Američkim Državama. João bio je finalist u natjecaju Jazz Violina Seifert u Poljskoj (2020.) i dobio je počasnu nominaciju od općinske skupštine u Ponte de Limi u Portugalu.

 


VAŽNO!!!

VAŽNA NAPOMENA: UPUTE POSJETITELJIMA

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, eventu može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (50 osoba).

Obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve.

Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta: Tel: 052/773 075

e-mail:info@uciliste-buje.eu


Organizatori poručuju da sa sobom ponesete jastuk za sjedenje / Vi preghiamo di portare cuscini o stuoine per sedervi

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2cDbCF0CjUWwcDoZ8Blxsx?si=Op3xnQRVT2-fEJmw5UeEw

Website: www.stilllifegroup.com

POU Buje-redizajn 2019-kratki.jpg