Koncert violiniste Anđelka Krpana 

Profesor je violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.Rođen je u Zagrebu 1967. godine.Diplomirao je u Zagrebu u razredu prof. Kristijana Petrovića, te magistrirao u Beču u razredu prof. Dore Schwarzberg.

Dobitnik je brojnih nagrada među kojima izdvajamo: 1. nagradu na Međunarodnom violinističkom natjecanju Alpe-Adria u Italiji (1988.), nagradu na Međunarodnom violinističkom natjecanju Vaclav Huml u Zagrebu (1993.), nagradu HGZ-a za 1989. godinu, nagradu Muzičke omladine Ivo Vuljević za najboljeg mladog glazbenika Hrvatske u 1993. godini, a 2008. dobio je nagradu Milka Trnina Hrvatskog društva glazbenih umjetnika.

Bio je član Bečke komorne filharmonije, koncertni majstor Zagrebačkih solista i koncertni majstor Orkestra Opere HNK u Zagrebu.

Jedan je od osnivača i prvi violinist gudačkog kvarteta Sebastian s kojim je snimio 5 CD-a za izdavačku kuću Croatia Records. Snimio je 3 CD-a s violistom Markom Generom i 2 CD-a s pijanisticom Nadom Majnarić.

CD Hrvatske sonate, koji je snimio uz glasovirsku suradnju Nade Majnarić nagrađen je s dvije diskografske nagrade Porin 2002. CD Dozivi s pijanisticom Nadom Majnarić osvojio je dvije nominacije 2010. godine, a CD s duima za violinu i violu Michaela Haydna osvojio je 3 nominacije za istu diskografsku nagradu 2011. godine.