Radionica

Reprogramiranje štetnih podsvjesnih obrazaca

2 /09 /23  11-13h

Vijećnica POU Buje

 

 

Imate li osjećaj da se vrtite u krug? Jesu li vas prošli događaji ostavili s trajnim emocionalnim ožiljcima koji vas sprječavaju u napretku? Ako ste odgovorili potvrdno na bilo koje od ovih pitanja, imamo odličnu vijest za vas!

Radionica "Reprogramiranje štetnih podsvjesnih obrazaca" je jedinstvena radionica koja obuhvaća i teoriju i praksu, a trinaestogodišnje iskustvo voditeljice u radu s klijentima omogućava prepoznavanje na kojoj temi će se pojačano raditi tijekom radionice te će stoga radionica biti i djelomično individualizirana kako bi se postigao maksimalni benefit kod polaznika.

Radionica će vam pomoći da otkrijete korijene vaših štetnih obrazaca i naučite kako ih preoblikovati u pozitivne obrasce, koji će vam pomoći da živite ispunjeniji i sretniji život. Radit ćemo na dubokom nivou podsvijesti kako bismo oslobodili se od starog emocionalnog tereta i stvorili novu pozitivnu perspektivu.

Na radionici ćemo koristiti različite tehnike disanja i meditacije, uključujući vizualizaciju na dugu i kundalini meditaciju, koje će vam pomoći da se oslobodite negativnih emocija i misli te se povežete sa svojom unutarnjom mudrošću. Sve tehnike i meditacije su prilagođene i za potpune početnike, tako da je vaša znatiželja dobro došla.

"Meditacija nas uči da se ne trebamo identificirati s našim mislima i osjećajima. Umjesto toga, možemo ih promatrati kao prolazne oblake koji prolaze kroz naš um."

- Anthony de Mello

U opuštajućoj atmosferi čekaju vas ozbiljne unutarnje promjene za lakše ostvarivanje skladnijih odnosa s bliskim ljudima, poslovnim suradnicima i kao prvo sa sobom.

Naučit ćete alate i tehnike koje ćete moći samostalno primijeniti u svom svakodnevnom životu kako biste se oslobodili štetnog upliva svog uma i ostvarili svoje ciljeve.

Ne propustite ovu priliku da promijenite svoj život nabolje!

 

Prijavite se na radionicu "Reprogramiranje štetnih podsvjesnih obrazaca" na mail: info@sun-do-ayurveda.hr

(info i prijava)

Kotizacija: 40 eura

Trajanje: 2 h

Osigurani sokovi i zdrave grickalice (od intenzivnog podsvjesnog rada zna se i ogladniti)

Ograničen broj polaznica/ka da bi se osigurao kvalitetan rad

GRATIS: 3 vođene meditacije /prema osobnom izboru/ iz kolekcije Transformacijske meditacije

Voditeljica radionice:

prof. Hana Stošić (B. Sc. Ayurveda)

Više o vodteljici na:

www.sun-do-ayurveda.hr/o-meni/